Brandt & Brudarna

Geocaching misslyckande

 

Idag så åkte vi bort till stenkullen för att hitta en cash i skogen, vi letade jättelänge men vi hittade ingenting . Sen bestämde oss för att åka tillbaka för att hitta en nära, men Team Fat As hade redan varit där och gömt den för bra.

 

 

 

v. 48

Hello!

We come from ljungvik school in Sweden,
And we have made a TB as we want to travel
to some countries in the world, and these
countries are: Macedonia-Ohrid,France-Paris Eiffel Tower,
England-London,U

sa-Hollywood and Dubai-Burj Khalifa.

It would be nice if the TB came to all these countries, because we like these countries, and it will be fun to follow the TB on the map, and see where in the world it will travel before it comes to the goal.

The TB is rubber doll and if you find it,we want you
to take a picture on it and post it on our blog, here is the link:

http://grupp6.lju47a.se

 

v.47

Idag var vi ute och geocacha, det var kul att geocacha det roligaste va när vi skulle leta efter cachen.Det sämsta med geocachen var att det regnade HELA tiden, men det skulle vara mycket roligare om det inte regnade och va så blött.

Det enda vi tycker ska förändras är att vädret ska vara bättre och att cacherna ska vara närmare varandra.

 

v.46

Vi valde namnet Brandt & Brudarna genom att rösta och vårt team består av                                                                                     Kevin, Jossi & Leia.

 Kevin kom på Brandt för han heter det i efternamn och då tyckte han att vi skulle heta det, men Jossi och Leia tyckte att vi skulle lägga till något så vi la till Brudarna. Alla tyckte det lät bra så vi bestämde oss för att heta Brandt & Brudarna.

På fritiden gillar vi alla att spela fotboll.Leia håller även på med karate, Jossi brukar vara med vänner och Kevin spelar hockey.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *