Team LAJ02

 

Uppdrag 6

Det bästa med geochaching är att man kommer ut i friska luften men det dåligaste med att geocacha är när det regnar. Det som borde förändras till nästa gång är att alla har med sig cyklar eller att ALLA går. Vi har lärt oss att läsa kartor bättre och dom kunskaper vi har fått med oss är : Kartkunskap, Följa kordinater och lite bättre engelska. Vi skulle kunna geocacha igen för det var jätte kul och uppläggningen var jätte bra så som uppdragen osv.

 

 

 

 

 

 

Uppdrag 5

Det gick bra idag när vi var ute och geocachade.

image

 

 

Uppdrag 4

Hello!

I come from Ljungvik school 6a, closely gothenburg, Sweden.

I would like to travel to followings places : Pizzo in Italy, Las vegas in USA, Island, Vis in Kroatien, great Wall of china in China, Easter Island in Chile. Before I come back to Sweden I will take a trip to Finland.

When you found me please take photo on me.

 

Ps. My name is Santa Claus.

 

 

 

Uppdrag 3 

Det sämsta med geocaching är när det är dåligt väder och man måste gå ut men det bästa är när man hittar cacherna.  Vi tyckte det ändå var kul även fast det regnar. Vi har lärt oss att läsa kartan bättre och att hitta cacherna. Samarbetet funkade jätte bra och det var väldigt lätt att hitta cacherna när man hade hittat några.

 

 

Uppdrag 2

Idag var vi ute och geocachade och det var kul!

 image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdrag 1

teamName: LAJ02

Vi i teamet heter Amelie,Jakob och Lucas, vi är 12 år. Amelie är hästintresserad och gillar att vara med vänner. Jakob gillar att spela innebandy och vara med sin katt. Lucas gillar att vara utomlands och när han väl är hemma gosar han med sin katt. Vi kom på lagnamnet genom att lägga ihop våra första bokstäver i namnen och vi kom inte på något annat så vi tog LAJ02.

image

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *