Bamses Gäng

Idag var vi ute och gecashade. Vi hittade 5 geocasher trots det kalla vädret. Vi tog bussen till Stora Lunby Kyrka och sen tog vi 5 casher på vägen till stenkullen. Vi skulle först åka till stenkullen och gecasha fast då ville inte i några gruppen det plötligt så då kom vi på att vi kunde ta bussen till stora Lunby kyrka och gå till stenkullen för att vi såg på geocashappen att det fanns 5 geocasher på vägen. Det kom lite problem också för att Astrid hade appen på sin telefon och då tog Astrids telefon slut på batteri och Emely ville inte ladda ner appen så jag (Alvin) tog fram min telefon och så hade vi den.

Vi tyckte det var väldigt roligt att geocascha för att denna gången så hittade vi mer geocasher en förra gången. Förra gången hittade vi bara 2 geocasher och så slutade appen funka ju.

 

 

 

Our TB

We are students from a school in Sweden in Gråbo close to Gothenburg, Ljungviksskolan. We want are Trackable to travel to:

– The Great Wall off China. (Near as possible)

– Canada, Rocky Mountains. (Near as possible)

– The Eiffel Tower. (Near as possible)

– USA, by a McDonalds

– Australia, Sydney

– Portugal, Lissabon

– Filipino

Please take a picture and put it on our blog

 

Vi hittade 2 Geocasher. Vi skulle hitta mer fast när vi var på väg mot en Geocash mitt i skogen så slutade appen funka typ. Vi blev trötta och blöta så vi gick till baka. Vi hittade en precis utanför skogen, ganska långt bort från skolan och en jätte nära skolan bakom en skylt. Vi tyckte att projektet var lite svårt

 

Vi ska heta Bamses Gäng. För att bamse är ett roligt namn som vi tycker om. Alvin, Astrid, Emely och Emil är medlemmar i vårt team. Vi bara kom på namnet för att vi inte kom på något annat

image

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *